НАТПРЕВАРИ 2014

Конечни резултати од Прва лига во риболов во дисциплина пливка, екипен пласман.
Конечни резултати од Прва лига во риболов во дисциплина пливка, поединечен пласман на натпреварувачи.
Конечни резултати од Државното првенство на јуниори во риболов со пливка за 2014 година.
Конечни резултати од Државното првенство на кадети во риболов со пливка за 2014 година.
Резултати од Државниот куп “8-ми септември“ во риболов со јадица на дно (крапски риболов) кој се одржа на Крушевското езеро.
Резултати од одржаниот Државниот куп “Илинден“ во дисциплина пливка.
Резултати од конечниот пласман на натпреварувачите во Супер Лига - дисциплина “пливка“

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00