ЗСРД „МРЕНА“ - Свети Николе

Полн назив на здружението: Здружение спортско риболовно друштво МРЕНА Свети Николе

Скратен назив: СРД МРЕНА Св.Николе

Место: Свети Николе
Адреса: Вељко Блаховиќ бр 32-2 Свети Николе

Година на основање: 06.04.1972
Дата на регистрација / пререгистрација:
Број на решение за вршење дејност спорт:

Жиро сметка : 270-0404445201-36
Депонент: ХАЛКБАНКА Свети Николе

e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

тел/факс на Здружението:

Претседател: Мики Манев
Телефон за контакт: 078 431 378

Секретар на Здружението: Владимир Јосифов
Телефон за контакт: 078 276 319

Лице за постојан контакт: Тони Крстев
Телефон за контакт: 078 327 047

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00