ИЗВЕСТУВАЊА

Почитувани, Со големо задоволство ве информираме дека една од екипите кои ја претставува Македонија на првиот Јадранско-подунавски куп во дисциплината спин (риболов со вештачки мамки), екипата МК1 од РИБАР 2011 го освои првото место во екипна конкуренција, а воедно во поединечна конкуренција имавме два високи пласмани на 4-тата и 5-тата позиција. Честитики до сите учесници и до сите натпреварувачи кои достојно ја претставија Македонија и Македонската Риболовна Федерација. Во прилог неколку фотографии од натпреварот и победниците. Бистро! Македонска Риболовна Федерација.
Почитувани натпреварувачи, Ве информираме дека Мушичарската лига се одложува и ќе се одржи во последниот викенд во септември, на 24.09 и 25.09.2022 година на истата локација. Воедно, програмата за лигата ќе биде ревидирана и новата ќе може да ја погледнете во делот Натпревари -> Натпревари 2022 -> Програми. Со почит, Македонска Риболовна Федерација
Почитувани, Ве известуваме дека Државниот куп во дисциплина спин кој требаше да се одржи на 29.05.2022 година на река Треска (Скопска), се одложува за месец септември 2022. Со почит, Македонска Риболовна Федерација
Почитувани, Во прилог може да го преземете списокот на делегирани судии за 2022 година. Со почит, Македонска Риболовна Федерација
На 24-тата седница на УО на Македнската Риболовна Федерација по предлог на Председателот на судиска комисија Лазар Лазаровски е одлучено најкасно 7 (седум) дена пред почетокот на лига натпреварите да бидат доставени следниве документи: • Договор склучен помеѓу клубот и натпреварувачот• Барање за регистрација на натпреварувачи за натпреварувачката година• Пристапница - изјава• Лекарско поединечно за секој натпреварувач• Уплата за спортска легитимација• Котизација зависно од дисциплината во која се натпреваруваат• Осигурување поединечно или групно• Решение за вршење на дејност спорт – спортски риболов• Платена чланарина кон МРФ за 2022 година Македонска Риболовна ФедерацијаПретседател на судиска комисијаЛазар Лазаровски
Почитувани, Ве информираме дека уплатата за судиска такса и спортска легитимација за 2022 година, се уплаќа на жиро сметка на МРФ најдоцна до 31.03.2022 година. Во прилог може да го преземете моменталниот список на судии на МРФ. Председател на судиска комисијаЛазар Лазаровски
Почитувани, Во прилог може да го преземете Записникот од одржаниот испит за спортско - риболовен судија во организација на Македонска Риболовна Федерација. Со почит, МРФ
ИЗВЕСТУВАЊЕ Поради меѓународен натпревар во кајакарство што ќе се одржи на река Треска во Матка, закажаните натпревари во Спин лига 2022 што требаше да се одржат во деновите: 1 – 2 коло19.03.2022 и 20.03.2022 3 – 4 коло26.03.2022 и 27.03.2022 истите се презакажани за: 1 – 2 коло09.04.2022 и 10.04.2022 3 – 4 коло16.04.2022 и 17.04.2022 Со почит, Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00