ИЗВЕСТУВАЊА

Програма за прво коло од  Фидер (хранилка – метод) Лига 2024 – Трето Коло

Програма за прво коло од Фидер (хранилка – метод) Лига 2024 – Трето Коло

23 Април 2024

Фидер Лига 2024 – Трето Коло  Ревир: Мавровица-Свети Николе    ПРОГРАМА - Саатница:   18.05.2024 сабота (неофицијален тренинг)   19.05.2024 недела (натпревар)   до 08:00 –Пристигнување на тамкичарите 08:15-08.30 -Извлекување редослед и стартни места 08:30- ПРВ СИГНАЛ - Пристап во натпреварувачко...

 

НАТПРЕВАРИ

Прв државен куп во дисциплина „фидер“

Прв државен куп во дисциплина „фидер“

29 Ноември 2022

Почитувани колеги, На 27.11.2022 година на езерцето во Градски парк во Скопје се одржа првиот Државен куп на Македонија во дисциплина „фидер“, на кој земаа учество 14 натпреварувачи од повеќе клубови...

ЛИЧНИ КАРТИ НА РИБОЛОВНИ ЗДРУЖЕНИЈА

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00