ЗЛРД „СТУДЕНЕЦ“ - Конче

Полн назив на здружението:

Здружение на ловно риболовно друштво “СТУДЕНЕЦ“ - Конче

Скратен назив: ЗЛРД “СТУДЕНЕЦ“ - Конче
Место: Конче
Адреса:  2424 Конче, Конче

Дата на регистрација/пререгистрација: 29.12.1998 / 30.03.2011
Број на Решение за вршење дејност спорт:
Жиро сметка: 200000016103738
Депонент: Стопанска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 070/248-169

Претседател: Славко Монев
Телефон за контакт: 070/248-169

Секретар: Ванчо Јованов
Телефон за контакт: 071/680-830

 


 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00