Собрание на МРФ - 2016 год.

29 Мар 2016
4146 пати

Ве известуваме дека редовното Собрание на Македонската Риболовна Федерација ќе се одржи на 17.04.2016 година со почеток во 11:00 часот во конференциската сала во С.Ц. Борис Трајковски во Скопје.

Сите детали околу Собранието ќе бидат дополнително објавени на страната на МРФ.

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk