НАЈДОБРИ ЕКИПИ И ПОЕДИНЦИ ВО СПОРТСКИ РИБОЛОВ ВО Р. МАКЕДОНИЈА ЗА 2015 год.

15 Апр 2016
4667 пати

1. ЕКИПА НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“ - СЕНИОРИ

СРК „МАМЕЦ“ – ПРИЛЕП

2. СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“ - СЕНИОРИ

ТОНИ ГОГОВЧЕВСКИ – ЗСРРК „ВАРДАР“ - СКОПЈЕ

3. СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“ – ЈУНИОРИ

ПЕТАР ДУЧКОВ – „КРКУШКА“ - ВЕЛЕС

4. ЕКИПА НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“ – КАДЕТИ

СРК „МАМЕЦ“ – ПРИЛЕП

5. СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“ – КАДЕТИ

ИЛИЈА РУПЕВ – СВ. СТЕФАН – ОХРИД

6. EКИПА НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „КРАП“ – СЕНИОРИ

ЗРСК „ШАРАН“ - МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

7. ДУО НА ГОДИНАТА

- ФЛО КАРП ТИМ РУДНИЦИ САСА – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

ГОРАН МЛАДЕНОВИЌ
САШО РИСТЕВСКИ

8. СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „МУШИЧКА“ – СЕНИОРИ

ЈУЛИО БОЖИНОСКИ – ПАСТРМКА – СТРУГА

9. СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ДИСЦИПЛИНА „СПИН“ – СЕНИОРИ

ФИЛИП МИШЕВСКИ – РИБАР 2011 - СКОПЈЕ

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00