Промена на локација за натпревар

13 Јун 2017
1864 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека Охридско езеро како локацијата за одржување на натпреварот во дисциплина пливка У-15, поради нискиот водостој на езерото се менува со Дојранско езеро. Датумот и саатницата остануваат исти, а собирањето на натпреварувачите ќе биде пред хотел Полин.

Со почит,

МРФ

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk