Предлог забрани за 2018

13 Апр 2018
3313 пати

Почитувани риболовци,

Во прилог може да го преземете документот со предлог-забрани за риболовни ревири и рекреативни зони кои се доставени до МЗШВ и се чека формално одобрување на документот.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk