Известување за промена на датум на натпреварување

13 Апр 2018
1460 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека првото и второто коло од Мушичарска лига 2018 поради многу висок водостој на реката Радика се одложува за наредниот викенд, 22.04.2018, согласно алтернативните датуми од програмата за мушичарската лига.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk