Известување за трето и четврто коло од Мушичарска лига 2018

25 Апр 2018
1427 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека трето и четврто коло од Мушичарска лига 2018 ќе се одржат согласно програмата, на 28.04.2018 на истата патека од прво и второ коло, односно р.Сатеска. Саатницата останува иста како за прво/второ коло.
Во прилог е програмата за трето и четврто коло.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk