Известување за Прва спортско риболовна лига - ПЛИВКА 2018 година 3-то и 4-то коло

17 Мај 2018
1648 пати

Почитувани риболовци,

Во прилог е известување за Прва спортско риболовна лига - ПЛИВКА 2018 година 3-то и 4-то коло.

Со почит,

МРФ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk