Известување за Кастинг куп на Македонија

30 Мај 2018
1377 пати

Почитувани,

Поради преголем ангажман на натпреварувачите за крапската лига 2018 како и голем број на крапски купови организирани во Македонија и надвор, “Кастинг купот на Македонија” кој треба да се одржи на 03.06.2018 е одложен на неопределено време.

Крапска секција датумот на одржување ќе го закаже соодветно со условите и времето и за тоа ќе бидат сите навремено известени.

Со почит,

Натпреварувачка крапска секција

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk