Измена на термини за 3-то и 4-то коло од Мушичарска лига 2019

27 Мар 2019
1296 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека поради одржување на меѓународниот куп во кајак на реката Треска ИКАС 2019 од 04.04 до 07.04.2019, кајак натпревари за избор на репрезентација на 13-14.04 и 20-21.04, како и празникот Велигден на 27.04,  3-тото и 4-тото коло од Државна мушичарска лига на Македонија 2019, наместо на 07.04.2019, ќе се одржат на 4.05.2019.

3-то коло
04.05.2019 на река Треска (Скопски дел) од 09:00 до 12:00 часот

4-то коло
04.05.2019 на река Треска (Скопски дел) од 15:00 до 18:00 часот

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00