Заврши 11-ти Јадранско-Подунавски куп “Паљурци 2019“ во дисциплина „риболов на крап и амур“

30 Сеп 2019
1072 пати

Вчера (недела 29.09.2019), во дисциплина “Лов на крап и амур“, заврши
11-ти Јадранско-Подунавски Куп на кој се натреваруваа екипи од 5 држави
од бившите YU простори и тоа:


3 екипи од Хрватска
2 екипи од Србија
1 екипа од Црна Гора
1 екипа од Словенија и
4 екипи од Македонија

Во прилог КОНЕЧЕН ПЛАСМАН.

Поздрав,

МАКЕДОНСКА РИБОЛОВНА ФЕДЕРАЦИЈА

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00