Известување за уплата на судиска такса за 2022 и список на судии

16 Мар 2022
639 пати

Почитувани,

Ве информираме дека уплатата за судиска такса и спортска легитимација за 2022 година, се уплаќа на жиро сметка на МРФ најдоцна до 31.03.2022 година.

Во прилог може да го преземете моменталниот список на судии на МРФ.

Председател на судиска комисија
Лазар Лазаровски

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00