Известување во врска со Државен спин куп 2022

27 Мај 2022
309 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека Државниот куп во дисциплина спин кој требаше да се одржи на 29.05.2022 година на река Треска (Скопска), се одложува за месец септември 2022.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

Повеќе во оваа категорија: « Список на делегирани судии за 2022

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00