IN MEMORIAM

02 Мај 2019
1089 пати

Почитувани колеги риболовци,

Ве известуваме дека нашиот долгогодишен другар, секретар на ЗСРРК Пчиња од Куманово и долгогодишен член на репрезентацијата на Македонија во дисциплина пливка, Горан Димитриевски, по кратко боледување почина на 01.05.2019 година на своја 55 годишна возраст.

Погребот ќе се одржи денес, 02.05.2019 на гробиштата во Куманово во 16 часот.

Нека почива во мир.

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00